One of those small things!

Posted: May 9, 2006 in Uncategorized

Unul dintre micutzele lucruri care face lumea sa existe.  Cate astfel de lucruri ne inconjoara in fiecare zi, puncte de nimic care se chiama fericire! Zile tragice sau pur si simplu obositoare din cauza unei lipse totale de evenimente, de soare.

Dodo a acumulat in total 8 pui pe parcursul unei nopti intregi, toti adorabili (vezi poza de mai jos) toti sublimi, dar acesta cred ca ii va fi cel mai demn urmas. Cu sageata pe capatul botului, prelungita de una pe gat, aproximativ aceleasi culori ca si ea si dragalasenia, normal, inascuta. Dar marea mea intrebare este, daca un pui are 350 g*8=2.8 kg + placenta si alea-alea…cam 3kg si putin…cat are un pui de om cand se naste?…Adica Dodo, un catzel de 20 kg (cca) fata cantitativ la fel ca o femeie … hmmm… adica dragele moshului, femei, catzele, tot aia e!

Evenimentul de azi a inceput aseara cu un zvon (pe care inca il sper mincinos) cum ca Tataee si Caddy ar fi murit intr-un accident de masina langa Ploiesti, aseara la ora 21.45. Mi s-a parut cam bizara ora (nu as putea spune exact de ce…). Intrucat si vestea despre Laura Stoica am primit-o tot prin mass (si nu am crezut), de data asta l-am dat mai departe si normal ca am ascultat toata noaptea Mafia.

A doua zi, printre altele am ajuns sa investighez trecutul Prz. Versurile mi se par uneori mult mai metaforice (sau poate  asa vreau sa le vad/aud eu), alteori naive, dar in ansamblu mult mai proaste, normal, decat ce canta ei acum. Si mirabila faptura de mine nu a inchis urgent Winampul si nu a sters melodiile cu satisfactia ca are mai putin rubbish pe calculator si mai mult spatiu (eterna problema), ci a ascultat toata ziua, cu marea satisfactie prietenoasa cu care privesti un adolescent, gandind: “Il stiu din fasa!” Cu ocazia asta putem spune ca au crescut si ei cu noi, nu doar invers. Dragii de ei. Renegati, blamati, injurati si totusi pe ce culmi au aujuns si pe ce culmi ne-au impins pe noi, ca e normal ca nu am fi ajuns nici pe departe unde ne aflam. Cu piosenie si recunostinta ne vom intalni la 70 ani (mai putin eu..sa zicem 45 sa fim cu totii) si o sa ne aducem aminte de Instigare la Cultura, Verdele meu, Stare de spirit, Rau si bun, etc, etc, etc.

Iar s-a mutat soarele din loc!
Adoratiune eterna!

Comments
  1. Gabi says:

    ai uitat sa spui ceva de the one..the only… pilif! ;))
    “Pilif pun punct aici daca te-ai suparat.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.