Upswings, downturns…

Posted: May 12, 2006 in Uncategorized

Sau normal si natural

Normal, ca orice lucru natural si mai ales genuine (…..fk, iar am dat ceaiul pe calculator….) un post tre sa fie ingrozitor de inteligent (relativ la nivelul meu de inteligenta, bineinteles), altul tre sa fie averege, sa sa peak out pe urma cu unul pur si simplu banal (sau stupid??) …Dar mie-mi place. Si doar tonele de Macroeconomie pe care le-am inghitit zilele astea ma fac sa vb asa in dodii si in 2 limbi (lucru pentru care, din nou normal mi-e rusine, dar e natural!)

Ma bucur ca aceasta chestiune numita blog coopereaza cu mine si am cam rezolvat si disputa intre valenta de jurnal si valenta de ziar. Nu prea intelegeam cum e aia sa ai ceva intre. Ori tre sa fii ridicol de deschis ori sa cari numai abureli. Si cred ca in functie de normal si natural fac si de una si de alta, dar alternativ.

Si sa vedeti voi (nu am mai intrat pe net de 24h) si am primit normal tone de mass-uri dar unele sunt funny…altele ma mai trezesc la viata: http://www.funstun.com/index.cfm?action=view&id=2113 http://sonic200.com/others/tuongphan.htm iar in momentul in care am terminat de scris viata a inceput alarma de foc … dupa cum unii conationali cunosc, teroarea mea suprema din octombrie incoace!

Dar asta e chiar tare: Este foarte usor sa faci o femeie fericita!Trebuie sa-i fii : prieten, partener, iubit, frate, tata, profesor, educator, bucatar, mecanic, instalator, arhitec, stilist, electrician, sexolog, ginecolog, psiholog, psihiatru, terapeut si amabil, simpatic, sportiv, iubitor, atent, gentleman, inteligent, amuzant, creativ, sensibil, puternic, intelegator, tolerant,modest, sincer, practic, curajos, recunoscator, vesel, pasional. Este foarte greu sa faci un barbat fericit.Are nevoie de mancare si sex…

Bafta in toate, fericire pe pamant!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.