Ziua de scop

Posted: May 23, 2006 in Uncategorized

Sunt pur si simplu fericita! Sunt ok, de fapt, imi mai lipseste obiectul, pardon, fiinta adoratiunii si imi lipseste langa mine! But it’s not the time for sad contemplations of the context of the second! Am terminat examenul cel mai nesuferit din sesiune (bine, nu prea exista conceptul de sesiune la noi) si mi-a lene sa scriu! Care e scopul nostru pan’ la urma ca fiinte rationale? Conform filozofiei noastre comune (a mea si a lui Mihai) ar fi cam 3 scopuri neindeplinibile at the same time: career, happiness (scopul principal: finding the sufletu’ pereche) and the familist approach. Sau un amalgam idiot din toate!

Conform fazelor lunii sau in fct de ce mancam ne schimbam in mod regulat scopul primordial in viata. Deocamdata eu vreau fericire, dar nu stiu unde se gaseste, how to go about this? Eu zic ca…hai pe saltea!

Comments
  1. Gabi says:

    fericirea se gaseste oriunde. mai ales acolo unde nu te astepti. sare pe tine, te acopera si te fericeste bine bine bine!

  2. Ariadna says:

    well bebe, that’s no longer the case. Nu imi mai lipseste nici obiectul adoratiunii nici motivul. Fericirea asta noua nu mai e (mereu) la fel de exploziva, dar e mult mai profunds, down to the roots. It’s called fkin love.

  3. Gabi says:

    :)) =)) :)) congrats! s-o stapanesti sanatoasa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.