Ghicitoare

Posted: June 22, 2007 in Uncategorized

Un cap de boa mai mare decat ecranul se da in leagan o data inapoi, de doua ori inainte, uta-uta…

Femeii a inceput sa i se umfle burta; mai incolo o bucla de aer priveste show-ul. El are piele de gaina, ea rauri de culori amestecate pe piele. Cand va rasari soarele culorile se vor uni intr-una singura.

Casele nu sunt ale tuturor si nici ale nimanui. Sunt ale lui si sunt inutile. La fel pe dinauntru si pe dinafara. Sunt acoperite de o panza de fire electrice din cauza sarpelui. Pentru el e foarte convenabil cand mai inspira cate unul.

Tot parul i-a crescut la acelasi nivel si acum se revarsa in valuri. El este in gura tuturor, ea numai intr-a lui. Pielea i-a trecut prin culorile tuturor raselor. Acum e verde. Ar fi trebuit sa invete magia de la tiganca batrana care a alaptat-o sau zen de la calugarul mut.

Fantana porneste in fiecare zi la aceeasi ora, indiferent de vreme sau de cati oameni mai sunt. Cand ploua se activeaza automat sistemul de deversare in lac a surplusului de apa din fantana. Este un alt stil de diplomatie.

Sarpele face si lucruri bune: a trimis toti copiii intr-o excursie cu scoala pe o insula pustie. E mai bine sa ne jucam cu betigase pentru ca nu vom avea o populatie obeza!

Femeia are malarie.Din cand in cand lasa in urma o apa neagra, imbibata de demoni si bucati de spirit. Sarpele lasa in urma bucati de piele multicolora, dar nu mai reuseste sa renasca. Se implinesc blestemurile tuturor popoarelor. Sarpele incepe sa-si vada propria limba, ca un imperiu care agonizeaza in ultimele sale zile, fara sa vrea sau sa poata sa faca nimic. Invariabil isi doreste alta religie. Acum stie cat e ceasul.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.