Serile ArTgotice la Sibiu

Posted: March 9, 2009 in Press

Am constatat ca cel mai mult apreciez lumina in orice desfasurare de forme, cuvinte, materie, spirit, ca este ceea ce ma fascineaza si ma chiama si masura prin care un fapt sau o existenta sau o intalnire se alungeste deodata inaintea ta, cu atata seninatate si bucurie incat nu i te mai poti impotrivi si pur si simplu te fericeste. Deci sunt prin excelenta un animal luminos. De aceea s-au numit Cuvintele luminii astfel, de aceea sunt diurna, de aceea ma uit la soare cu ochiul liber parca sorbindu-l in ciuda amenintarilor ca voi ramane oarba. Ce conteaza secunda de maine cand acum ating absolutul. Cate suflete nu va fi inghitit nebunia absolutului, dar ce mod mai frumos de a muri?!

Expozitie de poezie cu lumina, asa as fi vrut sa se numeasca seara de pe 28 februarie 2009 din Atrium Lounge, Casa Luxembourg, Piata Mica, Sibiu, desi abia acum, la gandul inapoi, mi-am dat seama. Era deja seara cand am purces la poezie, dar era zapada luminoasa afara, era un amurg luminos, era o lumina frumoasa in camera, intre noi. Ca de obicei eu am vorbit mult, foarte mult, patru ore, dar abia cand mi-am epuizat toate energiile mi-am dat seama de ce infaptuisem si m-am oprit. Oare am reusit sa comit lumina?! Oare am mai facut un mic pas spre CunoasteRE? Ziua mea asteapta exasperata sa navaleasca.

 

http://www.poezie.ro/index.php/press/1824985/

 

\”Serile arTgotice\”: poeţii şi lumea lor – Ariadna Petri

În cadrul „Serilor ArTgotice” inaugurăm un nou ciclu de întâlniri: „Poeţii şi lumea lor”. Sâmbătă, 28 februarie, ora 17.00, este invitată poeta Ariadna Petri care va confrunta publicul în părerile acestuia cu privire la creaţia ei. Ne vom întâlni atât cu poezia ei, cât şi cu universul din spatele creaţiei acesteia. Membră a „Literary Club” al „Societăţii Românca” din Londra, ne va împărtăşi, de asemenea, din experienţa cenaclului britanic. Întâlnirea cu Ariadna va avea loc în ambianţa expoziţiei de fotografie Alice Drogoreanu.

Locul întâlnirii este cel cunoscut: Atrium Lounge, Casa Luxembourg, nr. 16, Piaţa Mică, Sibiu.
Parteneri media: http://www.agonia.ro, Atrium Cafe.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.